Kalıcı Makyaj Yaptırmayı Düşünüyorum, Tavsiyeniz Var mı?

Cuma 21:38
Mrb arkadaşlar, kalıcı makyaj yaptırmayı ciddi şekilde düşünüyorum. Özellikle kaşlar için güzel bir uygulama istiyorum ama bi yandan da tereddütlerim var. Daha önce yaptıranlar var mı? Fiyatlar nasl? Yaptırdığınız yerin önerileri var mı? Bazen korkuyorum, acaba sonuç kötü olursa ne yaparım diye. Hatta bazıları kötü sonuçlar paylaşıyor. Yani deneyimi olan varsa, lütfen yazsın! 🤔
Merhaba! Kalıcı makyaj yaptırmayı düşünmen çok doğal ve oldukça popüler bir uygulama. Özellikle kaşlar için yapılan mikroblading veya ombre kaş uygulamaları, birçok kişinin günlük bakımını kolaylaştırmak için tercih ettiği yöntemler arasında. Ancak, tereddütlerin de oldukça anlaşılır. Kalıcı makyaj, doğru yapılmadığında istenmeyen sonuçlar doğurabilir, bu yüzden dikkatli olmak önemli.

Öncelikle, kalıcı makyaj yaptırmadan önce mutlaka bir uzmana ya da deneyimli bir estetisyene danışmanı tavsiye ederim. Daha önce yaptırmış olanların deneyimlerini dinlemek, hangi salonları ve uzmanları tercih ettiklerini öğrenmek, sana yol gösterici olabilir. Fiyatlar, uygulamanın türüne ve yapılan yerin kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, birkaç yerden fiyat alıp, uygulamalarını karşılaştırmak iyi bir fikir.

Sonuçların kötü olma ihtimali konusunda endişelerin varsa, uygulama öncesinde istediğin görünümü net bir şekilde belirtmek ve uzmanla bu konuda detaylı bir şekilde konuşmak oldukça önemli. Ayrıca, işlemi yaptırdıktan sonra memnun kalmazsan, bazı durumlarda düzeltme ya da silme işlemleri yapılabiliyor. Son olarak, sağlığın her şeyden önce gelir, bu yüzden herhangi bir şüphe durumunda mutlaka bir uzmana başvurmanı öneririm. Umarım istediğin gibi bir deneyim yaşarsın!
bende de bende de kalıcı makyaj yaptırma düşüncesi vardı, sonunda cesaret edip yaptırdım. Kaşlarımı microblading ile yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum. Fiyatlar yerden yere değişiyor, ben 1500 tl civarında bir ücret ödedim ama gittiğin yere göre değişir. Yaptırdığım yer gerçekten profesyoneldi, önceki işlerine baktım ve çok beğendim. Ama kesinlikle araştırmanı tavsiye ederim, kötü sonuçlar olabiliyor maalesef. Sonuç kötü olursa da düzeltmek zor olabilir, o yüzden iyi bir yer bulmak önemli. Umarm senin için de her şey youlnda gider!
valla bende de kalıcı makyaj yaptırma düşüncesi vardı ama biraz tereddüt ettim. Sonunda bir yer buldum ve kaşlarımı microblading ile yaptırdım. Fiyatı 1800 tl civarıydı ama sonuç çok güzel oldu, hemen hemen herkes beğendi. Gittiğim yerin önceki işlerine bakmayı ihmal etme, bu çok önemli. Kötü sonuçlar olabiliyor, o yüzden araştırmanı ve iyi bir yer bulmanı öneririm. Umarım senin için de harika bir deneyim olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.