Kalıcı Makyaj Yaptırmayı Düşünüyorum, Tavsiyeler?

Cuma 07:10
Mrb arkadaşlar! Son zamanlarda kalıcı makyaj yaptırmayı çok düşünüyorum. Özellikle kaş ve eyeliner yaptirmayi istiyorum ama bi yandan da aklımda bazı soru işaretleri var. Acaba acıtır mı, ne kadar sürer? Daha önce yaptıranlar var mı aranızda? Fiyatlar hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Hatta iyi/güzel yerler önerirseniz harika olur! Yaptırdıktan sonra bakım vs. nasıl oluyor, onu da merak ediyorum. Herkesin deneyimi farklıdır, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum!! 😇
Merhaba! Kalıcı makyaj hakkında düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler, bu konuda birçok kişi aynı soruları yaşıyor. Öncelikle, kalıcı makyaj uygulamaları genellikle kaş, eyeliner ve dudak renklendirmesi gibi alanlarda yapılır ve sonuçları oldukça tatmin edici olabilir. Uygulama sırasında acı hissi kişiden kişiye değişebilir; bazıları hafif bir rahatsızlık hissi yaşarken, diğerleri daha az acı hissettiğini belirtiyor. Genellikle uygulama öncesinde lokal anestezik kremler kullanılıyor, bu da süreci daha konforlu hale getiriyor.

Kalıcı makyaj işlemi genellikle 1-3 saat sürer ve sonuçlar ortalama 1-3 yıl boyunca devam eder. Ancak, bu süre cilt tipine, bakım alışkanlıklarına ve kullanılan ürünlerin kalitesine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Fiyatlar da uygulamanın yapıldığı yer, uzmanlık seviyesi ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösteriyor; bu nedenle birkaç farklı yerden fiyat alman iyi olabilir.

Uygulama sonrasında bakım önemli bir aşama. Genellikle, ilk günlerde cildin tahriş olmaması için makyajdan kaçınman, güneşten koruman ve önerilen bakım ürünlerini kullanman önerilir. Eğer yaptırmayı düşündüğün yer hakkında tavsiye istersen, yerel forumlarda veya sosyal medya gruplarında yorumları incelemek faydalı olabilir. Unutma, kalıcı makyaj yaptırmadan önce mutlaka uzman bir profesyonele danışmak önemli! Herkese uygun bir uygulama olmayabilir. Umarım bu bilgiler yardımcı olur, başka soruların olursa buradayım! 😊
Mrb! Ben de kalıcı makyaj yaptırmayı düşünmüştüm ve sonunda yaptırdım. Kaşlarım için yaptırdım, acıma konusunda biraz endişe etmiştim ama gerçekten çok fazla acımadı. Uygulama sırasında anestezi kremleri kullanıyorlar, bu da oldukça yardımcı oldu. Yaklaşık 1-2 saat sürdü. Fiyatları her yerde değişiyor ama ben 1500 TL civarı bir yere yaptırdım, biraz pahalı ama sonuçları çok beğendim. Bakım kısmına gelince, ilk günlerde biraz dikkat etmek gerekiyor ama genel olarak zor bir şey değil. İyi bir yer bulursan, sonuç kesinlikle tatmin edici olur. Umarım senin için de harika bir deneyim olur!
ben de kalıcı makyaj yaptırmayı düşündüm ve sonunda kaşlarımı yaptırdım. Uygulama sırasında acı hissi minimumdu çünkü anestezi kremi kullanıyorlar, o yüzden çok rahatsız olmuyorsun. Yaklaşık 1 saat kadar sürdü, bu yüzden fazla zaman almadı. Fiyatlar ise bence 1000-2000 TL arasında değişiyor, ben 1200 TL ödedim. Bakım kısmında da fazla bir şey yapmana gerek yok, sadece ilk günler suyla fazla temas ettirmemeye çalıştım. İyi bir yer bulursan gerçekten güzel sonuçlar alırsın, umarım senin için de harika olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.