Kalıcı Makyaj Uygulamaları rutinim değişti, paylaşayım

Cuma 10:48
Selamlar, Kalıcı Makyaj Uygulamaları başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bayağı bende de karma cilt var ve kalıcı makyaj konusunda baya deneme yaptım. Benim en çok memnun kaldığım ürünler arasında bir kaş kalemi ve dudak tinti var. Kaş kalemim hem doğal duruyor hem de uzun süre dayanıyor, bence fiyat/performans açısından çok iyi. Dudak tinti de çok pratik, gün boyu kalıyor. Ama tabii ki her cilt farklı, senin de denemen gerekebilir. Umarım senin için de iyi sonuçlar alırsın!
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de karma cilt var ve kalıcı makyaj uygulamalarında birkaç şey denedim. En çok memnun kaldığım şey kaş mikroblading oldu, kalıcı ve doğal bir görünüm veriyor. Ayrıca birkaç farklı dudak kalemi de denedim, ama en sevdiğim su bazlı olanıydı, hem hafif hem de renk tonu çok hoştu. Fiyat/performans açısından bence iyi bir tercih. Bu arada, cildine uygun ürünleri bulmak için mutlaka denemeler yapmalısın. Umarım senin için de en iyi sonuçları bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.