Kalıcı Makyaj Uygulamaları: Deneyimleriniz Neler?

Salı 22:54
Sizce kalıcı makyaj uygulamaları günlük yaşantımızı nasıl etkiliyor? Özellikle kalıcı makyajı tercih edenler, bu kararı vermeden önce ne gibi düşünceler içindeydiniz? Merak ettiğim bir diğer konu ise, seans sonrası cilt bakımı nasıl yapılmalı? Herkese sağlıklı günler!
Bende de kalıcı makyaj yaptırma düşüncesi vardı, özellikle sabahları o kadar zaman kazanmak hoşuma gidiyordu. Ama karar vermeden önce gerçekten çok düşündüm, çünkü cildim hassas. Sonunda yaptırdım ama sans sonrası cilt bakımına dikkat etmek önemli, ben bol su içtim ve nemlendirici kullandım. Herkese tavsiye ederim, ama kesinlikle profesyonel birini seçin. Umarım herkes için iyi sonuçlar çıkar!
Bence kalıcı makyaj harika bir çözüm, özellikle yoğun bir yaşam tarzım olduğu için sabahları o kadar zaman kazanmak çok iyi geliyor. Ben de önce çok düşündüm, sonuçta kalıcı bir şey yapıyorsun. Yaptırdıktan sonra cilt bakımına dikkat etmek şart, ben de bolca nemlendirici sürdüm ve güneşten korudum. Yani bu süreçte kendinize iyi bakın, mutlaka profesyonel birine gidin derim. Herkese güzel sonuçlar dilerim!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.