Kalıcı Makyaj Sonrası Bakım Önerileri Neler?

Çarşamba 19:53
Selam girls! Kalıcı makyaj yaptırdıktan sonra bakım konusunda kafam karışık. Hangi ürünleri kullanmalıyım, nelerden kaçınmalıyım? Arkadaşım ısrarla güneşten uzak durmam gerektiğini söylüyor ama ben plaja gitmek zorundayım. Bakım süreci nasıl olmalı? Siz neler yaptınız ve hangi tavsiyeleri uyguladınız? Herkese açık, deneyimlerinizi bekliyorum!
Bende de kalıcı makyaj sonrası bakım süreci biraz kafa karıştırıcıydı. Öncelikle cildimi nemli tutmaya dikkat ettim, bu çok önemli. Güneşten de mümkün olduğunca uzak kalmaya çalıştım ama plaja gitmem gerektiği için koruyucu kremlerimi eksik etmedim. Arkadaşımın dediği gibi, güneş ışınları gerçekten zararlı olabiliyor. Ben de hafif bir makyajla çıkıp, cildimi korumaya özen gösterdim. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Bence kalıcı makyaj sonrası bakım çok önemli. Ben de yaptırdıktan sonra cildime çok dikkat ettim. Güneşten korunmak için yüksek faktörlü kremler kullandım ve dışarı çıkarken şapka takmayı ihmal etmedim. Ayrıca, cildimi nemli tutmak için bol su içmek de faydalı oldu. Plaja gidecek olsan, mutlaka koruyucu krem sür ve gölgede kalmaya çalış. Umarım istediğin gibi olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.