Kalıcı Makyaj Fiyatları Ne Kadar? Deneyimlerinizi Paylaşın!

Çarşamba 22:06
Mrb arkadaşlar, kalıcı makyaj yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatlar hakkında çok farklı bilgiler var. Bazen 1000 TL, bazen 3000 TL diyorlar. Sizce hangi fiyat aralığı makul? Hangi salonda yaptırdınız ve memnun kaldınız mı? Benim aklımda kaş microblading var ama başka önerileriniz de varsa duymak isterim. Tmm, deneyimlerinizi benimle paylaşın lütfen!
Bende de kalıcı makyaj yaptırma düşüncesi vardı, özellikle kaş microblading. Ben 1500 TL’ye yaptırdım ama çok araştırdıktan sonra bir salon buldum. Gittiğim yerin hijyenine ve uzmanlığına dikkat ettim, sonuçtan da memnun kaldım. Fiyatlar gerçekten çok değişiyor, ama bence kalitesi yüksek bir yer bulmak önemli. Diğer uygulamalar için de araştırma yapmanı öneririm, her yerin farklı fiyatı ve tekniği var. Umarım senin için de en iyisi olur!
Bence kalıcı makyaj konusunda fiyatlar gerçekten çok değişiyor. Ben de kaş microblading yaptırdım, 1800 TL’ye yaptırmıştım. Gittiğim salonun referansları iyiydi ve sonuçtan gayet memnun kaldım. Diğer arkadaşların da dediği gibi, hijyen ve uzmanlık çok önemli. Farklı yerlerden fiyat alıp, iyi bir yer bulmaya çalış. Umarım senin için de en iyisi olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.