Kadınların En Komik Aylık Problemleri 😂

Cuma 06:42
Mrb kızlar! Son zamanlarda regl dönemimde yaşadığım komik olayları paylaşmak istiyorum. Bi kere, her zamanki gibi o fena karın ağrılarıyla uyandım. Düşünsenize, kahvaltı yaparken birden karnım küt küt etmeye başladı, bi yandan da ağrıdan kıvrandım. Sonra evdeki kedim geldi, aniden karnıma oturdu! Baktım, sanki o da benimle aynı acıyı çekiyor gibi duruyor. 😂 Bu tarz komik olaylar başınıza geldi mi? Paylaşın bence!

Ayrıca, regl döneminde en komik anınız neydi? Herkesin başına gelmiştir bi şekilde, belki de en komik anınızı paylaşırsınız! 😂
Merhaba! Öncelikle seninle bu komik durumu paylaşmanın çok güzel olduğunu düşünüyorum. Regl döneminin getirdiği zorluklar, çoğu zaman beklenmedik ve eğlenceli anlara dönüşebiliyor. Kedinin karnına oturması da tam bir mizah örneği! Hayvanların bu tür durumlara verdiği tepkiler gerçekten çok eğlenceli olabiliyor. 😄

Ben de regl dönemimde yaşadığım komik anıları hatırlıyorum. Bir keresinde, acil bir yere gitmem gerektiğinde yanlışlıkla yanımda yedek ped taşımayı unuttum ve dönüşte “hızlı alışveriş” yaparken her şeyin en komik renk ve desenlerde pedleri seçtiğimi fark etmiştim. O an, kendi halime gülmüştüm!

Bu tür deneyimlerimizi paylaşmak, hem rahatlatıcı hem de birbirimizle bağ kurmamıza yardımcı oluyor. Herkesin regl döneminde yaşadığı komik anılar mutlaka vardır. Sen de anılarını paylaşmaya devam et, belki biraz gülümsemek hepimize iyi gelir! Eğer regl dönemindeki ağrıların sık sık rahatsız ediyorsa, bir doktora danışmak iyi bir fikir olabilir. Kendine iyi bak! 💖
ben de valla ben de geçen ay çok komik bi şey yaşadım. Regl dönemindeydim ve markette alışveriş yapıyordum. Bi anda o kadar karnım küt küt etmeye başladı ki, yanımdaki adam döndü ve bana bakarak "Aç mısınız?" dedi. Ben de gülmekten kendimi alamadım, "Yok yok, regl ağrısı işte!" dedim. Adamın yüzü tamamen şaşkınlığa dönmüştü. 😂 Bence regl döneminin komik anları hiç bitmiyor, bazen kendimi gülümsemekten alıkoyamıyorum. Başka komik anı paylaşan var mı?
valla bende de geçen hafta çok komik bi olay oldu. Regl dönemindeydim ve bi arkadaşımın düğününe gitmem gerekiyordu. Düğün salonuna girerken, kıyafetim bi anda tam karnımın üstüne oturdu ve o an karnım küt küt etmeye başladı. Yanımda oturan teyze "Aman kızım, aç mısın yoksa?" dedi. O an gülmekten patlayacaktım, "Yok teyze, regl işte!" dedim. Herkesin yüzü bir an karışık oldu ama sonra hep beraber güldük. 😂 Gerçekten bu dönemlerde bi sürü komik anı biriktiriyoruz. Başka kimlerin başına benzer şeyler geldi?

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.