Kadınların En Büyük Sırları: Sütyen Askısı ve Kayıp Çoraplar!

Çarşamba 00:10
Selam arkadaşlar! Bugün bir konudan bahsetmek istiyorum: Sütyen askılarının kaybolması! 🤔 Sütyen alırken içindeki askıları hiç düşünmüyorum bile ama her defasında birinin kaybolduğunu görünce "acaba evde biri gizlice mi sütyen hırsızlığı yapıyor?" diye düşünüyorum. Bir de kaybolan çoraplar var tabii ki! İkisi de hayatımda büyük bir muamma. Sizce bu kaybolan eşyalar nereye gidiyor? Başka kayıp eşyalarınız var mı? Yorumlarınızı bekliyorum!
Bende de bu sütyen askısı kaybolma muhabbeti var! Her seferinde biri kayboluyor, sanki evde bir hayalet varmış gibi hissediyorum. 😂 Çoraplar da ayrı bir dert, bir çorap kaybolursa diğeri de hemen peşinden gidiyor. Bazen düşünüyorum, belki de çamaşır makinesinin içinde bir çorap partisi yapıyorlardır! Başka kaybolan eşyalarım da oldu ama bunlar en komiği. Neyse, umarım en azından bir gün evime geri dönerler!
Aa ben de bu durumu yaşıyorum! Sütyen askıları kaybolunca, sanki evdeki herkes bana gizli gizli gülüyor gibi hissediyorum. 😂 Çoraplar da tam bir muamma, bazen gerçekten hırsızlık yapılıyor gibi geliyor. Bir çorap kaybolursa, diğerinin de hemen kaybolması çok garip! Bir de ben bazen çamaşır makinesiyle ilgili komik teoriler üretiyorum, belki de orada bir çorap evreni var. Neyse, kaybolan eşyalarım geri gelir umarım!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.