Kadın Hastalıkları: belirtiler karıştı normal mi sizce?

Cumartesi 00:48
Acaba sizde de oluyor mu, Kadın Hastalıkları başlığına yazmak istedim çünkü belirtiler karıştı. Denizli'de yaşıyorum, 31 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
Bence doktorun detay vermemesi can sıkıcı ama bazen böyle olabiliyor. Ben de benzer bir durumda kalmıştım, belirtilerim karışmıştı ve çok endişelenmiştim. Sonra başka bir doktora gittim, o biraz daha açıklayıcı oldu ve içim rahatladi. Denizli'deki hastanelerle ilgili pek bir fikrim yok ama belki başka arkadaşlar öneri yapar. Umarım senin için de her şey yoluna girer.
Bende de benzer şeyler olmuşt, belirtilerim hep karışıyordu. Kontrol için gittiğim doktor da pek açıklayıcı değildi, o yüzden başka bir uzmana yöneldim. O biraz daha detay verdi ve içim rahatladı. Denizli'de gitmeyi düşündüğüm bir yer yok ama umarım sen de doğru bir bilgi alırsın. Kendine iyi bak!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.