Kadın Hastalıkları: belirtiler karıştı normal mi sizce?

Cumartesi 19:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Kadın Hastalıkları başlığına yazmak istedim çünkü belirtiler karıştı. Malatya'de yaşıyorum, 27 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Bende de benzer bir durum olmuştu, gerçekten kafam çok karışmıştı. Kontrol için gittiğim doktor da pek detay vermemişti ama ben yine de başka bir uzmana gittim, biraz daha açıklayıcı oldu. Malatya'da değilim ama çevremdeki arkadaşlar genelde özel hastanelerden memnun kalmış. Biraz daha araştırma yaparak farklı doktorlar denemeni öneririm, belki daha iyi bir yanıt alırsın.
Bence belirtilerin karışması gerçekten zor bir durum. Ben de bir süre önce benzer şeyler yaşadım, doktorum çok net konuşmamıştı. Sonrasında başka bir uzmana gitmiştim ve orada daha fazla bilgi almıştım. Malatya'da değilim ama oradaki özel hastanelr hakkında duyduğum şeyler genelde olumlu. Biraz daha araştırma yaparak başka doktorlar denemeni öneririm, belki daha iyi bir sonuç alırsın. Umarım bir an önce netleşir her şey.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.