İstenmeyen Tüyler, Lazer ve İğneli Epilasyon rutinim değişti, paylaşayım

Perşembe 14:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, İstenmeyen Tüyler, Lazer ve İğneli Epilasyon başlığına yeni serum denedim için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
slm bende de bu tüy sorunları için hep bi araştırma içindeyim. Lazer epilasyon yaptırdım ama seanslarım bitmediği için tam sonuç alamadım. O yüzden evde kullanabileceğim ürünler deniyorum. Bi süre önce bir serum aldım, ilk başta memnun kaldım ama sonra etkisi azaldı gibi geldi. Hangi ürünleri denediğini merak ettim aslında. Benim en çok hoşuma giden, fiyat/performans olarak, epilasyon kremleri oldu. Ama kesinlikle cildime iyi bakmam gerektiğini öğrendim. Umarım sen de en kısa zamanda istediğin ürünü bulursun!
uzun zamandır okuyordum sadece bende de tüy sorunu vardı, uzun süre lazer yaptırdım ama bazı yerlerde hala istenmeyen tüyler kalıyor. En son iğneli epilasyona geçtim, biraz acılı ama etkili olduğunu söyleyebilirim. Serum denemem olmadı ama evde epilasyon kremleri kullandım, onlardan da memnun kaldım. Özellikle cildime iyi bakmaya çalışıyorum, nemlendiriciyi ihmal etmemek lazım. Fiyat/performans olarak iyi bulduğum ürünler var ama herkesin cilt tipi farklı olduğu için sana uygun olanı bulman zor olabilir. Umarım sen de uygun bir çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.