İstenmeyen Tüyler, Lazer ve İğneli Epilasyon rutinim değişti, paylaşayım

Salı 02:48
Merhaba kızlar, İstenmeyen Tüyler, Lazer ve İğneli Epilasyon başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
şahsen ben de uzun zamandır bu konuda araştırma yapıyorum. Lazer epilasyon yaptırdım, sonuçları genelde güzel ama seanslar biraz pahalı geliyor. İğneli epilasyon da denedim ama o da acılı oluyor, biraz cesaret istiyor. Şu an epeyce bir ürün denedim ama en iyisi bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım bir krem oldu, cildime çok iyi geldi. Fiyat/performans olarak bence iyi bir seçim. Umarım sizin için de faydalı olur!
ilk kez yazıyorum buraya benim de tüylerle ilgili uzun bir hikayem var. Lazer epilasyon yaptırdım ama seanslar gerçekten fazla masraflıydı. Sonra bir arkadaşımın önerisiyle iğneli epilasyona yöneldim, ama o da acı verici geldi bana. Geçenlerde bir krem denemeye bşladım, cildim de çok hassas ama bu gerçekten iyi geldi. Fiyat/performans olarak fena dğil, bir şans verebilirsiniz. Umarım aradığınız ürünü bulursunuz!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.