İstenmeyen Tüyler, Lazer ve İğneli Epilasyon için ürün önerisi arıy...

Cumartesi 22:48
Yine bir soruyla geldim :) İstenmeyen Tüyler, Lazer ve İğneli Epilasyon başlığına kuru cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bana göre bende de bu sorun vardı, sürekli denediğim ürünler oldu ama pek memnun kalmadım. En son, bir arkadaşımın önerisiyle bir lazer epilasyon merkezine gittim, gerçekten sonuçları beğendim. Ama cildim kuru olduğu için, işlem sonrası nemlendirici kullanmayı ihmal etmiyorum. Evde ise bir epilatörüm var, ama bazen canim sıkılıyor, biraz acılı olabiliyor. Fiyat açısından da lazer biraz pahalı ama uzun vadede düşünüldüğünde bence mantıklı. Umarım sen de en iyi ürünü bulursun!
kızlar bende de bu tüy sorunları vardı, sürekli denedim ama bir türlü memnun kalamadım. En sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir lazer epilasyon yaptırdım, sonuçlar iyi geldi ama cildim kuru olduğu için işlem sonrası mutlaka nemlendirici kullanıyorum. Ayrıca evde bir tüy dökücü krem de kullanıyorum, ama o da ciltte kuruluk yapabiliyor. Fiyat olarak lazer biraz pahalı ama uzun süreli sonuçlar için değer bence. Umarım sen de uygun bir çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.