İş ve Kariyer — dizi önerisi

Perşembe 17:48
Merhabalar, İş ve Kariyer konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Kocaeli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bende hamilelikte bence iş ve kariyer konularını ele alan diziler gerçekten ilham verici olabiliyor. Benim en sevdiklerimden biri "Suits". Avukatlık dünyasını ve rekabeti güzel yansıtıyor, izlerken motivasyon buluyorum. Ayrıca "The Office" da hem eğlenceli hem de iş hayatının dinamiklerini komik bir dille anlatıyor. Biraz moral depolamak için güzel bir seçenek. Bu dizileri izleyerek hem eğlenip hem de iş hayatına dair bir şeyler kapabilirsin. Umarım beğenirsin!
kızlar ben de bu konuda birkaç dizi önereyim. Özellikle "Mad Men" bnc harika bir seçenek. Reklamcılık dünyasını çok güzel ele alıyor ve karakterlerin glişimi gerçekten etkileyici. Ayrıca "The Good Place" da iş hayatı ve etik üzerine eğlenceli bir bakış açısı sunuyor. Hem güldürüyor hem de düşündürüyor. Ben bu dizileri izlerken hem keyif aldım hem de iş hayatına dair yeni bakış açıları edindim. Umarım sen de beğenirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.