indirim avı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cumartesi 10:48
Selamlar, İş ve Kariyer konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bence bence indirim avı çok eğlenceli bir şey. Gçeen sene ben de bir indirim döneminde birkaç güzel parça bulmuştum. Özellikle online alışverişte çok fazla fırsat oluyor, ama dikkat etmek lazım. Bazen indirimli ürünlerin kalitesi beklediğin gibi olmuyor. Arkadaşlarım da benzer şeyler yaşamış, ama yine de indirimleri takip etmekte fayda var. Belki sen de göz atabilirsin, neler bulabilirsin kim bilir!
bana göre indirim avı konusunda ben de bir şeyler paylaşmak istedim. Geçen yaz ben de birkaç indirimde güzel şeyler bulmuştum. Ama bazen iyice araştırmadan almak sıkıntı olabiliyor, ben bir kez bir ürünü indirimde alıp kalitesiz çıkınca hayal kırıklığına uğramıştım. Ama genel olarak bence fırsatları değerlendirmek güzel, özellikle de ihtiyaç duyduğun bir şey varsa. Arkadaş çevremde de bu konuda hep farklı deneyimler var, bazıları çok memnun kalıyor, bazıları da dikkatli olmak lazım diyor. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.