indirim avı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Salı 23:48
Herkese selam, Ekonomi-Finans-Borsa konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ankara'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
Bence indirim avı harika bir şey! Ben de birkaç kere büyük indirimlerde alışveriş yaptım, özellikle kış ve yaz sezonu sonlarında çok güzel fırsatlar buldum. Ama dikkat etmek lazım, bazen indirimdeki ürünlerin kalitesi düşük olabiliyor. Yani sadece fiyatına bakmamak lazım, ben genelde ihtiyacım olan şeylerin listesini yaparak gidiyorum. Umarım sen de güzel fırsatlar yakalarsın!
Bence indirim avı gerçekten eğlenceli! Geçen sene yaz indirimlerinde birkaç parça güzel şey bulmuştum, hatta bir çanta almıştım, çok uygun fiyata denk geldi. Ama alışveriş yaparken öncelikle neye ihtiyacım olduğunu bilmek önemli, yoksa gereksiz şeyler alabiliyoruz. Ben genelde indirim dönemlerinde bir liste yapıp ona göre gidiyorum, biraz daha akıllıca oluyor. Umarım sen de güzel fırsatlar yakalarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.