indirim avı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cuma 21:48
Merhabalar, Kadinlar Kulübü Magazin konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İzmir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
ya ben bende de indirim avı konusunda bir heves var. Özellikle sezon sonu indirimlerini beklemek çok keyifli. Geçen yaz, birkaç arkadaşım ile birlikte büyük bir alışverişe çıktık ve gerçekten güzel şeyler bulmuştuk. En sevdiğim parça, %70 indirimle aldığım bir elbise oldu. Ama bazen indirimde olan şeyler de gereksiz yere alınıyor, dikkat etmek lazım. Yani ne alacağımıza iyi karar vermek önemli.
ilk kez yazıyorum buraya bence indirim avı harika bir şey, ama biraz dikkatli olmak lazım. Geçen kış ben de bir indirim döneminde kendimi kaybettim, o kadar çok şey aldım ki sonunda bazılarını hiç giymedim bile. Özellikle ihtiyacım olmayan şeyleri alırken dikkat etmek önemli. Ama doğru parçaları bulduğunda gerçekten mutlu oluyorsun. Arkadaşlarımla birlikte alışveriş yapmayı çok seviyorum, bazen birlikte gidip indirimleri yakalamak daha eğlenceli oluyor.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.