İmaj Her Şeydir rutinim değişti, paylaşayım

Cuma 13:48
Acaba sizde de oluyor mu, İmaj Her Şeydir başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
Bende de karma cilt var, sürekli ürün denemekten bıktım ama sonunda birkaç iyi şey buldum. Mesela, La Roche-Posay’ın yüz yıkama jelini kullanıyorum, hem temizliyor hem de kurutmuyor. Nemlendirici olarak da Neutrogena'nın su bazlı olanı favorim. Fiyat/performans olarak bence gayet başarılılar. Bir de yüz maskesi olarak Clay maskeleri deniyorum, arada bir yapınca cildim daha iyi hissediyor. Umarım sen de aradığın ürünü bulursun!
Ben de karma ciltle uğraşıyorum, sürekli yeni ürünler denemekten yoruldum. Geçenlerde Bioderma’nın micellar suyunu keşfettim, cildimi çok güzel temizliyor ve makyajı da çıkarıyor. Nemlendirici olarak CeraVe’nin o çok övülen kremi var, gerçekten iyi bir nem sağlıyor. Fiyat/performans açısından ikisi de bence harika seçimler. Umarım sen de en kısa zamanda uygun ürünleri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.