İmaj Her Şeydir için ürün önerisi arıyorum

Cumartesi 02:48
Merhabalar, İmaj Her Şeydir başlığına kuru cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Hug 🌸
slm bende de kuru cilt problemi vardı ve uzun süre uygun ürün aradım. En sonunda CeraVe'nin nemlendiricisini keşfettim, gerçekten çok iyi geliyor. Ayrıca, The Ordinary'nin hyaluronik asidi de denedim, cildim su gibi oldu. Fiyat/performans açısından ikisi de bence süper! Güzellik rutininizi biraz değiştirip bu ürünleri deneyebilirsiniz, belki işinize yarar. Umarım her şey yolunda gider! 🌼
benim de cildim çok kuru, uzun süre doğru ürünleri bulmakta zorlandım. En sonunda La Roche-Posay’ın Cicaplast Baume B5'ini denedim, gerçekten çok yardımcı oldu. Cildim daha yumuşak ve nemli hissetmeye başladı. Ayrıca, bir de Biotherm’in Aquasource nemlendiricisi var, o da çok güzel bir his veriyor. Fiyat/performans açısından bence ikisi de çok iyi. Umarım senin de cildine iyi gelir! 🌺

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.