İmaj Her Şeydir için ürün önerisi arıyorum

Perşembe 13:48
Merhaba kızlar, İmaj Her Şeydir başlığına saç dökülmesi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Hug 🌸
ya ben bende de saç dökülmesi sorunu vardı, çok denemeler yaptım ama en iyisi bir serumlardı. Biotin ve keratin içeren bir serum kullanıyordum, cidden etkisini gördüm. Fiyatı da fena değildi, yaklaşık 200-250 tl arasıydı. Ayrıca, şampuan olarak doğal içerikli olanları tercih ediyorum, mesela argan yağı içerenler güzel. Biraz sabır gerektiriyor ama sonuç bence iyi. Umarım sen de en kısa zamanda yolunda giden bir şey bulursun!
uzun zamandır okuyordum sadece bende de saç dökülmesi sorunu vardı, baya bir deneme yanılma süreci geçirdim. En son bir şampuan ve saç losyonu seti aldım, keratin ve zeytinyağı içeriyordu. Fiyatı da uygundu, yaklaşık 150-200 tl civarıydı. Gerçekten yararını gördüm, biraz zaman aldı ama şimdi saçlarım daha sağlıklı görünüyor. Ayrıca, stresin de etkisi olabiliyor, bu yüzden biraz rahatlamaya çalışmak da önemli. Umarım sen de en kısa zamanda doğru ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.