İmaj Her Şeydir için ürün önerisi arıyorum

Salı 03:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, İmaj Her Şeydir başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bilmiyorum ama benim de karma ciltle ilgili çok deneyimim oldu. En iyi sonuç aldığım ürünler arasında La Roche-Posay'in Effaclar serisi var, özellikle jel temizleyicisi harika. Bide nemlendirici olarak Neutrogena'nın su bazlı olanını kullanıyorum, cildim hep taze hissediyor. Fiyat/performans açısından bence gayet iyi. Ayrıca makyaj bazında da Maybelline'in Baby Skin'ini öneririm, cildimi pürüzsüzleştiriyor. Umarım senin için de faydalı olur!
bana göre bende de karma cilt var ve uzun süre denemeler yaptım. Şu an Bioderma'nın Sebium serisini kullanıyorum, cildim için çok iyi geliyor. Özellikle temizleyici jeli ve toniklerini çok seviyorum, yağlanmayı kontrol altına alıyor. Nemlendirici olarak ise Clinique'in su bazlı olanını kullanıyorum, hafif ve cildimi rahatlatıyor. Fiyat/performans açısından bence gayet tatmin edici. Umarım senin için de faydalı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.