İmaj Her Şeydir için ürün önerisi arıyorum

Perşembe 16:48
Yine bir soruyla geldim :) İmaj Her Şeydir başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
geçenlerde benim de karma ciltle ilgili sorunum vardı, bayağı ürün denedim. En çok memnun kaldığım ürünlerden biri La Roche-Posay'in Effaclar serisi oldu. Cildimi hem temizliyor hem de fazla yağı alıyor. Ayrıca, Neutrogena'nın hiyalüronik asit içeren nemlendiricisi de çok işime yaradı. Fiyat/performans açısından gerçekten başarılı buluyorum. Bunları kullanmaya başladıktan sonra cildim daha dengeli görünmeye başladı. Umarım sen de aradığın ürünü bulursun!
bende hamilelikte bende de karma cilt var ve gerçekten zor bir denge tutturmak. Benim de en iyi sonuç aldığım ürünlerden biri Bioderma'nın Sébium serisiydi. Cildimi hem temizledi hem de fazla yağlanmayı önledi. Ayrıca, CeraVe'nin nemlendiricisi de harika, cildim o kadar rahatladı ki. Fiyat/performans açısından oldukça başarılı buluyorum. Bir de bunların yanında, haftada bir peeling yapmak da cildime iyi geldi. Umarım sen de en kısa sürede aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.