İlk kez yakınlarıma anlatamıyorum, çok panik oldum

Perşembe 11:48
Yine bir soruyla geldim :) Ben 32 yaşındayım, yakınlarıma anlatamıyorum durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Kadın Hastalıkları ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Bence ilk adımda bir doktora gimek gerçekten önemli. Benim de benzer bir deneyimim olmuştu, çok pnik yapmıştım. Öncelikle durumumu doktora anlattım, o da beni çok rahatlattı. Daha sonra bazı testler yaptırdım ve sonuçlarımı paylaştım. O süreçte biraz destek almak iyi geliyor, belki bir arkadaşınla konuşabilirsin. Kendini yalnız hissetme, bu hisse kapılmak çok normal. Umarım en kısa zamanda rahatlayabilirsin!
Bende de benzer bir durum olmuştu. İlk başta çok panik yapmıştım, kimseye anlatmaya cesaret edemedim. Ama sonrasında bir doktorla görüşmek gerçekten çok yardımcı oldu. Onunla konuştuktan sonra içimdeki korkular azaldı. Belki bir arkadaşınla da paylaşabilirsin, destek almak iyi gelebilir. Kendini kötü hissetme, herkes böyle şeyler yaşıyor.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.