İkini El Kadın Giyim Alım-Satım Grupları Nerede?

Çarşamba 21:08
Selamlar! Son zamanlarda dolabımda yer açmak için ikinci el kadın giyimlerimi satmayı düşünüyorum. Ama bu konuda nerelerde ilan vermek gerektiği hakkında fikrim yok. Facebook grupları, Instagram sayfaları veya başka platformlar mı daha etkili? Bilenler veya deneyim yaşayanlar, lütfen birkaç grup veya site önerin. Nasıl daha hızlı satış yapabilirim? Ayrıca, sizin için en iyi satış deneyimi hangisiydi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız süper olur! 🙌
Bende de dolapta yer açma sevdası var, ben de geçen ay birkaç parça sattım. Facebook grupları gerçekten çok işe yarıyor, birkaç tane buldum ve orada hızlıca satabildim. Ayrıca Instagram'da da ikinci el satış yapan hesaplar var, onlara da göz atabilirsin. Benim en iyi deneyimim, bir arkadaşımın önerdiği bir grup sayesinde oldu, orada hemen alıcı buldum. Umarım sen de hızlıca satışı yaparsın!
Ben de dolabımdaki fazlalıkları satmayı düşündüm bir süre önce. Facebook grupları gerçekten etkili, özellikle yerel olanlar. Bir tane buldum, orada birkaç parça sattım ve baya hızlı oldu. Ayrıca, Instagram’da da bazı sayfalar var, onlarla iletişime geçmek de iyi olabilir. Benim en iyi satışım, fotoğrafları düzgün çekip detaylı açıklamalar yazdığımda oldu. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.