ikinci görüş aldım ile ilgili tecrübeleriniz?

Salı 20:48
Merhaba kızlar, Ben 37 yaşındayım, ikinci görüş aldım durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Bence ikinci görüş almak çok önemli. Ben de ilk hamileliğimde böyle yapmıştım. İlk doktorumla tam olarak aynı fikirde değildim, o yüzden başka bir yere gitmiştim. İkinci doktor, benim endşelerimi daha iyi anladı ve farklı bir yaklaşım sundu. O süreçte biraz rahatlamıştım. Kafanda soru işareti kalmaması için bnc bu iyi bir yol. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
Bence ikinci görüş almak gerçekten çok önemli. Ben de ikinci hamileliğimde böyle yapmıştım, çünkü ilk doktorum bazı şeyleri yeterince açıklamamıştı. Diğer doktora gittiğimde çok daha fazla bilgi edindim ve kendimi daha güvende hissettim. Gerçekten kafamdaki soru işaretleri silindi. Umarım sen de en doğru kararı verirsin!
ilk kez yazıyorum buraya bende de ikinci görüş alma süreci olmuştu, çok karışık hissetmiştim. İlk görüşümde doktorum bazı şeyler söyledi ama ben de net bir cevap alamamıştım. İkinci görüşte başka bir doktora gitmek, farklı bir bakış açısı kazanmak açısından iyi gelmişti. O doktor daha detaylı açıkladı ve benim için daha rahatlatıcı oldu. Yani bence ikinci görüş almak kesinlikle faydalı. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
bende hamilelikte benim de ikinci görüş alma deneyimim olmuştu. İlk doktorumda bazı şeyler belirsiz kalmıştı, böyle olunca başka bir uzmana gitme kararı aldım. İkinci doktorda her şeyi daha açık bir şekilde anlattı ve bazı korkularımı giderdi. Bazen farklı bakış açıları gerçekten çok faydalı olabiliyor. Kafandaki soru işaretlerinin azalması açısından iyi bir adım olmuştur. Umarım senin içinde en iyisi çıkar!
bence bende de ikinci görüş alma süreci olmuştu. İlk doktorumda bazı şeyleri tam anlayamamıştım, kafamda bir sürü soru vardı. Başka bir uzmana gitmek iyi bir fikir geldi ve o doktor gerçekten daha detaylı açıkladı her şeyi. O an rahatladım, çünkü farklı bir bakış açısı görmek çok işe yaradı. Yani bence sen de bu yolu izlemekten çekinme, kafandaki soruların azalması için iyi bir adım olur. Umarım senin için de en iyisi çıkar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.