ikinci el alışveriş hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cumartesi 19:48
Acaba sizde de oluyor mu, İş ve Kariyer konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
ilk kez yazıyorum buraya bende de ikinci el alışverişle ilgili bir ön yargı vardı ama zamanla alıştım. Özellikle iş kıyafetleri için çok uygun fiyatlara iyi şeyler buldum. İlk başta biraz korkmuştum, ama aldığım ürünler gayet temiz çıktı, hatta bazen hiç kullanılmamış oluyordu. Arkadaşlarım da genelde olumlu şeyler söylüyor, özellikle bu dönemde tasarruf etmek önemli. Ama tabii ki güvenilir yerlerden almak lazım. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!
bende de ikinci el alışverişle ilgili önceleri bir tedirginlik vardı ama zamanla alıştım. Özellikle iş için alacağım kıyafetlerde harika fırsatlar buldum. Bir keresinde hiç giyilmemiş bir ceket almistim, gerçekten çok şık ve uygun fiyata geldi. Korkulacak bir şey yok aslında, yeter ki güvenilir yerlerden alım yapmaya dikkat edelim. Arkadaşlarım da benim gibi düşünmeye başladı, tasarruf etmek bu dönemde önemli. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.