ikinci el alışveriş hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pazar 19:48
Selamlar, Evim Güzel Evim konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Kocaeli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bende de benzerini yaşadım bence ikinci el alışveriş harika bir çözüm. Ben de birkaç ay önce bir ikinci el mobilya aldım, gerçekten çok uygun fiyatla buldum. Hatta birkaç eski parça da sattım, evdeki fazlalıklardan kurtulmuş oldum. Arkadaşlarım başta tereddüt etti ama ben çok memnun kaldım, çünkü hem bütçe dostu hem de çevre için iyi bir şey. Biraz dikkatli olmak lazım tabi ki, ama güzel şeyler bulmak mümkün. Umarım siz de güzel şeyler bulursunuz!
kızlar bence ikinci el alışveriş gerçekten çok keyifli. Geçen sene birkaç tane vintage eşya aldım, hem çok şık hem de fiyatları süperdi. İlk başta tereddüt etmiştim ama sonra baktım ki, aslında birçok eşya çok iyi durumda oluyor. Ayrıca, bazı eşyalara kendi dokunuşunu katmak da güzel bir deneyim. Arkadaş çevremde de birkaç kişi bu şekilde alışveriş yaptı ve hepsi memnun kaldı. Biraz araştırma yapıp, güvenilir yerlerden almak önemli. Umarım siz de harika şeyler bulursunuz!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.