ikinci el alışveriş hakkında ne düşünüyorsunuz?

Salı 13:48
Selamlar, TV Salonu konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
slm bence ikinci el alışveriş harika bi seçenek. Ben de bazen ihtiyacım olan şeyleri uygun fiyatla buluyorum. Geçen yaz bir arkadaşımın önerisiyle bir siteden ikinci el bir masa aldım, hem çok güzel hem de uygun fiyata geldi. Tabii dikkat etmek lazım, ürünün durumuna iyice bakmak önemli. Ama genel olarak ben çok memnunum.
Bence ikinci el alışveriş gerçekten çok iyi bir seçenek! Ben de bir süre önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle birkaç parça ikinci el kıyafet aldım, gerçekten harika çıktı. Fiyatlar çok uygun ve bazen hiç kullanılmamış ürünler bulmak mümkün. Ama ben de hep dikkat ediyorum, ürünün fotoğraflarına ve açıklamalarına iyice bakmaya çalışıyorum. Gaziantep'te de güzel yerler var, bence online platformlarda da şansınızı deneyin. Umarım istediğiniz gibi şeyler bulursunuz!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.