ikinci el alışveriş hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çarşamba 07:48
Acaba sizde de oluyor mu, Mizah Geyik Sohbeti konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Trabzon'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Bence ikinci el alışveriş harika bir şey! Geçenlerde bir arkadaşımın önerisiyle bir tane vintage çanta aldım, çok uygun fiyata ve neredeyse sıfır gibi. Hem de çok özel bir parça, herkes beğendi. Ama tabii dikkatli olmak lazım, bazı ürünler gerçekten beklediğin gibi olmuyor. Yine de bence denemeye değer, bazen harika fırsatlar çıkıyor. Umarım herkes güzel şeyler bulur!
aa ben de ikinci el alışverişi çok seviyorum! Geçen ay bir tane harika bir elbise buldum, hem de çok uygun fiyata. İlk başta tereddüt ettim ama denediğimde tam oldu. Biraz eski gibi ama o vintage havası işte, çok hoşuma gitti. Bazen gerçekten güzel şeyler bulmak mümkün. Dikkat etmek lazım tabi, ama denemeye değer. Umarım herkes güzel fırsatlar yakalar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.