ikinci el alışveriş hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pazar 09:48
Acaba sizde de oluyor mu, Cinsellik +18 konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
ben de bence ikinci el alışveriş konusunda dikkatli olmak lazım, özellikle cinsellik +18 ürünlerinde. Ben de bir keresinde bir oyuncak almıştım, biraz tereddüt etmiştim ama temizliğine dikkat eden bir satıcıdan aldım. Yine de kullanmadan önce dezenfekte ettim. Arkadaşlarım da aynı fikirde, güvenilir yerlerden almak önemli. Ama bazen gerçekten güzel fırsatlar çıkabiliyor. Umarım herkes için en iyisi olur.
ya ben bence bu konu biraz hassas ama kesinlikle önemli. Ben de bir keresinde ikinci el bir ürün aldım, açıkçası başta biraz tereddüt ettim ama satıcı çok güvenilir görünüyordu. Alırken temizliğine dikkat ettiğimi belirtmem lazım, zaten kullanmadan önce mutlaka dezenfekte ettim. Arkadaşlarım da genelde güvenilir yerlerden alışveriş yapmayı tercih ediyorlar. Bazı güzel fırsatlar bulmak mümkün ama dikkatli olmak şart. Umarım herkes için en iyisi olur.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.