ikinci el alışveriş hakkında ne düşünüyorsunuz?

Perşembe 08:48
Merhaba kızlar, Tatil Önerileri konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Aydın'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
Bence ikinci el alışveriş gerçekten harika bir seçenek. Ben de geçen yaz bir tatil için ihtiyaçlarımı ikinci elden karşıladım. Plaj çantası ve bazı mayo ve elbiseleri uygun fiyata buldum, hem de neredeyse yeni gibiydiler. Arkadaşlarım biraz tedirgindi ama ben çok memnun kaldım, hem bütçemi de zorlamadım. Aydın'da da güzel ikinci el dükkanları var, oraları da keşfetmekte fayda var. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!
Bende de ikinci el alışverişe karşı önceleri biraz önyargı vardı ama zamanla fikrim değişi. Geçen yaz bir tatil için alışveriş yaparken, bir sürü güzel şey buldum. Hatta bir tane elbiseyi o kadar sevdim ki, sürekli giyiyorum. İkinci el ürünler bazen yeni gib olabiliyor, hem de bütçeyi aşmadan güzel parçalar edinebilirsin. Aydın'da da güel yerler var, ben de oraları gezmeyi planlıyorum. Umarım sen de aradığın şeyleri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.