ikinci el alışveriş hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pazartesi 13:48
Yine bir soruyla geldim :) TV Salonu konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ankara'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
şahsen bence ikinci el alışveriş harika bir şey. Geçen yaz bir arkadaşımın tavsiyesiyle internette bir ikinci el mobilya alışverişi yaptım. Eşya gayet iyi durumdaydı, hem de çok uygun fiyata aldım. Alırken biraz çekinmiştim ama sonuçta gerçekten memnun kaldım. Ayrıca sürdürülebilir bir alışveriş şekli olduğu için de güzel bir his veriyor. Eğer iyi bir yerden bulursan, gerçekten harika şeyler bulabilirsin. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!
bence bence ikinci el alışveriş gerçekten harika bir seçenek. Geçen kış ihtiyacım olduğu için birkaç parça ikinci el kıyafet aldım, hem çok uygun fiyata geldi hem de hiç beklemediğim kadar iyi durumdaydı. İlk başta tereddüt etmiştim ama gerçekten harika markalar buldum. Biraz araştırarak ve dikkat ederek alışveriş yapınca çok güzel parçalar yakalayabiliyorsun. Hem cebin rahatlıyor hem de çevreyi fazla yormamış oluyorsun. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.