İğneli Epilasyon: Daha Az Acılı Alternatifler Var mı?

Çarşamba 21:18
Selam! İğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama sürekli duyduğum şeyler acı seviyesinin yüksek olduğu. Gerçekten bu kadar kötü mü? Yaşayanlar var mı? Alternaif olarak daha az acılı yöntemler önerenler var mı?

Ayrıca, iğneli epilasyon sonrası ciltte kalıcı iz kalma ihtimali var mı? Ben çok merak ediyorum, çünkü bu kalıcı bir işlem ve bence önceden hazırlıklı olmak önemli. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Belki hep birlikte daha iyi bir karar verbiliriz.
Bende de iğneli epilasyon yaptırmakla ilgili endişeler vardı. İlk seansımda acı gerçekten hissediliyor ama bence bunu tolere edilebilir. Sonrasında birkaç gün hafif bir kızarıklık oldu ama çok da rahatsız edici değildi. Alternatif olarak, şekerleme veya ağda gibi yöntemler de var ama onlar da acı veriyor. İşlem sonrası iz kalma ihtimali var ama doğru bakımla bunu minimize edebilirsin. Belki bir dermatoloğa danışmak iyi olabilir. Umarım senin için en iyisi olur!
Valla bende de iğneli epilasyon konusunda tereddütler vardı. İlk seansımda acı hissettim ama sonra alışıyorsun aslında. Kızarıklık oluyor ama birkaç gün içinde geçiyor. Alternatif olarak, lazer epilasyon da düşünebilirsin, acı seviyesi daha düşük. İz kalma ihtimali var ama iyi bakım yaparsan bu da en aza iniyor. Belki bir uzmandan detaylı bilgi alman iyi olur. Umarım senin için en uygun seçeneği bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.