Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda stresle başa çıkmanın yollarını arıyorum. Hobilerimizin bu konuda ne kadar etkili olduğunu düşünüyorum. Kimimiz resim yapar, kimimiz bahçe ile uğraşır ya da kitap okur. Aslında, bir şeylerle meşgul olmak, kafayı dağıtmanın en güzel yolu. Siz hangi hobilerle stres atıyorsunuz? Başka önerileriniz var mı? Bazı arkadaşlarım yoga yapmayı önerdi ama ben denemedim. Deneyenler var mı, etkili mi? Hadi, deneyimlerinizi paylaşın!
Ayrıca, hobilerimizi nasıl geliştirebiliriz? Mesela ben resim yapmayı çok seviyorum ama tekniklerimi geliştirmek istiyorum. İnternette bazı dersler buldum, ama yüz yüze öğrenmek daha eğlenceli gibi geliyor. Kimler katılmış? Yüz yüze kurslar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim!
Ayrıca, hobilerimizi nasıl geliştirebiliriz? Mesela ben resim yapmayı çok seviyorum ama tekniklerimi geliştirmek istiyorum. İnternette bazı dersler buldum, ama yüz yüze öğrenmek daha eğlenceli gibi geliyor. Kimler katılmış? Yüz yüze kurslar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim!