Hobi olarak resim yapmaya yeni başladım, tavsiyeleriniz var mı?

Çarşamba 00:05
Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda stres atmak için resim yapmaya başladım ama henüz çok yeniyim. Farklı teknikler deneyip, özellikle su renkleriyle oynamak istiyorum. Sizce başlangıçta hangi malzemeleri edinmeliyim? Ayrıca, ilham almak için hangi sanatçıları veya kaynakları takip etmeliyim? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Bende de yeni başladım resim yapmaya! Su renkleri gerçekten harika bir başlangıç. Ben ilk başta temel bir su renkleri seti aldım, 5-6 renk yeterli oluyor. Ayrıca su renkleri kağıdı da almak önemli, çünkü normal kağıtta çok iyi sonuç alamazsın. İlham almak için Pinterest’e bakmanı tavsiye ederim, orada birçok harika çalışma var. Sanatçı olarak da Monet ve Turner’ı takip edebilirsin, doğa manzaraları çok güzel. Umarım keyif alırsın!
Bende de resim yapmak çok keyifli bir hobi! Su renkleriyle başlamak bence süper bir seçim. İlk olarak, temel bir su renkleri seti ve su renkleri kağıdı almanı tavsiye ederim. Ayrıca, fırça seti de önemli, farklı boyutlarda fırçalarla denemeler yapabilirsin. İlham için Instagram'da sanatçıları takip edebilirsin, özellikle @watercolorist gibi hesaplar çok güzel işler paylaşıyor. Ben de yeni başladığımda onlardan çok şey öğrendim. Keyifli çalışmalar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.