Himenoplasti: Yaptırmak İstiyorum Ama Çok Tereddüt Var!

Salı 22:27
Selam kızlar! Himenoplasti yaptırmayı düşünüyorum ama içimde bir sürü tereddüt var. Gerçekten bu işlem çok yaygın mı? Yaptıranlar memnun mu? Benim için manevi bir anlamı var ama insanın aklına pek çok soru geliyor. Bu süreçte neler yaşadınız? Başka birine tavsiye eder misiniz? İşlemden sonra hangi değişiklikleri hissettiniz? Bilgiye ve tecrübeye ihtiyacım var, lütfen paylaşın!
Bende de benzer tereddütler vardı önceleri. Himenoplasti yaptıran arkadaşlarım oldu, çoğu memnun kaldı. Benim için de manevi anlamı büyüktü, bu yüzden düşünmeye değer buldum. İşlemden sonra kendimi daha özgüvenli hissettim, ama her kişi farklı sonuçlar alabilir. Doktora danışıp detaylı bilgi almak en iysi, böylece kafandaki soru işaretleri azalır. Umarım senin icin de her şey yolunda gider!
Bence bu konuda düşünmek çok normal. Ben de benzer bir süreçten geçtim ve sonunda yaptırdım. İşlemi yaptıran arkadaşlarım genelde memnun kaldı ama herkesin deneyimi farklı. Benim için de manevi açıdan önemliydi ve sonrasında kendimi daha iyi hissettim. Ama mutlaka iyi bir doktordan bilgi alman önemli, böylece kafandaki soru işaretleri azalır. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.