Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! — tatil planı

Çarşamba 18:48
Merhabalar, Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Aydın'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bende de benzerini yaşadım ben de geçen yaz Aydın'a tatile gitmiştim, harika bir deneyim oldu. Plajları çok güzel, özellikle Kuşadası'nda deniz nefis. Ama bence orada gezilecek yerler de çok önemli, Efes Antik Kenti'ni mutlaka görmelisin. Arkadaşlarımın önerisiyle oraya gitmiştim ve gerçekten etkileyici. Tabi yemekler de harika, deniz ürünlerini denemeden dönme derm. Umarım senin tatil planın da harika geçer!
bana göre geçen yaz ben de Aydın'a gitmiştim, gerçekten çok güzel bir yer. Plajları çok keyifli, ama ben en çok Didim'deki Apollon Tapınağı'nı gezmekten hoşlandım. Yani hem deniz hem tarih harika bir kombinasyon. Ayrıca orada yediğim zeytinyağlılar da efsaneydi, mutlaka denemelisin! Hem dinlenip hem de biraz keşif yapmak istiyorsan, bence harika bir seçenek. Umarım senin tatil planların da güzel olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.