Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! — indirim avı

Salı 01:48
Merhabalar, Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sakarya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bayağı bnde de indirim avına çıkmayı çok seviyorum. Geçen sene büyük bir indirim döneminde birkaç mağazaya gitmiştim, gerçekten güzel fırsatlar bulmuştum. Özellikle kıyafetlerde %50'ye varan indirimler çok hoşuma gitmişti. Ama bazen indirim diye aldanıp gereksiz şeyler de alabiliyosun, dikkat etmek lazım. Arkadaşlarım da benzer şeyler yaşıyor, bu yüzden alışveriş yaparken ihtiyaçlarıma göre hareket etmeye çalışıyorum. Umarım sen de güzel indirimler bulursun!
valla ben de indirim avına çıkmayı çok severim. Geçen ay bir kış indiriminde birkaç mağazaya gittim, gerçekten güzel fırsatlar buldum. Özellikle ayakkabılarda %60 indirim görünce gözlerim parladı :) Ama bazen indirimler çok cazip geliyor, gereksiz şeyler alabiliyorum. Arkadaşım da geçen sene böyle bir durum yaşamıştı, ihtiyacı olmadan birkaç parça giysi almış. Yani dikkat etmekte fayda var. Umarım sen de güzel indirimler kaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.