Hepsiburada'dan Gelen Ürün Eksik Çıktı!

Çarşamba 21:16
Selam arkadaşlar, geçen hafta Hepsiburada'dan bir sipariş verdim ama gelen pakette eksik ürün vardı. Sipariş ettiğim 3 üründen sadece 2'si geldi. 😤 Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ama pek yardımcı olamadılar. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ürün eksik gelince ne yapmalıyım? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Bende de benzer bir durum olmuştu. Hepsiburada'dan bir şey sipariş etmiştim, içinde eksik ürün vardı. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde de çok yardımcı olmamışlardı, biraz uğraşmak gerekti. Sanırım en iyisi tekrar onlarla irtibata geçip durumu net bir şekilde anlatmak. Belki de eksik ürün için bir geri dönüş alırsın. Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşursun!
Bende de böyle bir şey olmuştu. Hepsiburada'dan sipariş ettiğim kargo başka bir ürünle gelmişti ve eksik çıktı. Müşteri hizmetleriyle de konuşmuştum, gerçekten zor bir süreçti. En iyisi, durumu çok net bir şekilde anlatıp tekrar iletişime geçmek. Belki bu sefer daha yardımcı olurlar. Umarım en kısa zamanda çözersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.