Hemşerim memleket nire ? — ikinci el alışveriş

Çarşamba 17:48
Yine bir soruyla geldim :) Hemşerim memleket nire ? konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
hmm ben de Gaziantepliyim, güzel memleketimiz :) İkinci el alışveriş konusunda bence çok iyi fırsatlar bulabilirsiniz. Ben gçen yaz bir arkadaşımın tavsiyesiyle birkaç yerden ikinci el kıyafet aldım, gerçekten çok hesaplıydı. Biraz araştırmak gerekiyor ama bazen müthiş şeyler çıkıyor. Yalnız dikkt edin, alırken iyi kontrol edin, bazen beklenmedik sorunlar olabiliyor. Umarım siz de güzel şeyler bulursunuz!
bana göre ben de Gaziantepliyim, memleketimiz çok güzel gerçekten :) İkinci el alışverişte bence en önemli şey sabırlı olmak. Geçen kış ben de birkaç yerden ikinci el eşya aldım, evdeki dekorasyonu değiştirmek için. Bazı şeyler gerçekten çok uygun fiyatlıydı, ama bazen de istediğim gibi bulamadım. Yani, araştırmak şart ama güzel şeyler bulunca insan mutlu oluyor. Umarım sen de aradığın şeyleri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.