Hemşerim memleket nire ? — ev dekorasyonu fikri

Cumartesi 19:48
Merhaba kızlar, Hemşerim memleket nire ? konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İzmir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
aa i̇zmirli olmak güzeldir valla, ben de İzmirliyim :) Ev dekorasyonunda bence en güzel şey, kişisel dokunuşlar eklemek. Geçen yaz evimi biraz yeniledim, duvarları pastel renklerle boyadım, çok ferah oldu. Ayrıca, bitkiler de koydum, evin havasını değiştiriyor resmen. Arkadaşlarım da hep "nerden aldın bu güzel şeyleri?" diyorlar. Bazen ikinci el eşyalara bakmak da iyi bir fikir, hem farklı şeyler bulursun hem de bütçen dostu olur. Umarım fikirler işine yarar!
hmm ben de İzmirliyim, burası çok güzel bir yer gerçekten. Ev dekorasyonunda bence en önemli şey, evin ruhunu yansıtması. Geçen sene ben de evime biraz dokunuşlar yaptım, eski eşyaları yenileyip farklı bir hava kattım. Mesela, bir sandalyeyi boyadım ve üstüne güzel bir yastık koydum, bambaşka oldu. Ayrıca, doğal ahşap detaylar da çok hoş duruyor, ben mutfakta kullandım. Bazen basit değişiklikler bile evin havasını tamamen değiştiriyor. Umarım senin için de ilham verici olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.