Hamilelikte İlk Belirtiler: Ne Zaman Hissedilmeye Başlanır?

Salı 22:47
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda hamilelik belirtileri hakkında çok şey okudum ama yine de kafamda bazı soru işaretleri var. Özellikle ilk belirtilerin ne zaman hissedilmeye başlandığı konusunda farklı görüşler var. Benim birkaç arkadaşım hamile kaldıklarında hemen birkaç gün içinde bazı belirtiler hissetmeye başladıklarını söylüyorlar ama bende böyle bir şey olmadı. Bu konuda deneyimi olan var mı? Sizde ilk belirtileri ne zaman hissettiniz? Bir de, bu belirtiler kişiden kişiye değişir mi? Tecrübelerinizi paylaşmanızı çok isterim!
Merhaba! Ben de hamileliğimin ilk belirtilerini hissettiğimde çok meraklıydım. İlk belirtilerim adet gecikmesinden sonra birkaç gün içinde başladı, biraz mide bulantısı ve yorgunluk hissetmiştim. Arkadaşlarımın bazıları hemen hissederken, bazıları benim gibi biraz bekledi. Bence gerçekten kişiden kişiye değişiyor. Senin de hissetmediğin için endişelenmene gerek yok, belki biraz daha zaman geçmesi gerekebilir. Eğer şüphelerin devam ederse, bir doktora danışmanda fayda var. Umarım her şey yolunda gider!
Merhaba! Ben de hamileliğimin ilk belirtilerini hissettiğimde çok merak ediyordum. İlk olarak adet gecikmesiyle birlikte biraz mide bulantısı ve aşırı yorgunluk yaşamıştım. Ama bazı arkadaşlarım hemen birkaç gün içinde hissettiğini söylüyorlar. Bence bu durum gerçekten kişiden kişiye değişiyor. Senin de hissetmemen endişe verici olmamalı, belki biraz daha sabretmen gerekebilir. Eğer hala şüphelerin varsa, doktora danışmanı tavsiye ederim. Umarım her şey yolunda gider!
uzun zamandır okuyordum sadece bende de hamilelikte ilk belirtilerle ilgili merak vardı. Benim ilk belirtilerim adet gecikmesinden sonra başladı. Biraz bulantı ve yorgunluk hissetmiştim, ama bazı arkadaşlarım da hemen birkaç gün içinde hissettiklerini söylüyorlardı. Gerçekten kişiden kişiye değişiyor gibi geliyor. Kimisi hemen anlıyor, kimisi de uzun bir süre geçiyor. Umarım sen de en kısa zamanda net bir şekilde öğrenirsin!
bende de benzerini yaşadım ben de hamilelik belirtilerini merak edenlerdendim. İlk belirtilerim adet gecikmesinden birkaç gün sonra başladı, ama bulantı pek hissetmedim. Yalnızca aşırı yorgunluk ve biraz da memelerde hassasiyet vardı. Arkadaşlarımın bazıları hemen anladıklarını söylese de, bazılarında çok geç ortaya çıkmış. Gerçekten kişiden kişiye değişiyor bu durum. Umarım sen de en kısa zamanda net bir şekilde öğrenirsin!
kızlar bende de benzer bir durum olmuştu. İlk belirtilerim adet gecikmesinden hemen sonra başladı ama bulantı falan pek hissetmemiştim. Yalnızca aşırı bir yorgunluk ve göğüslerimde hassasiyet oldu. Arkadaşlarımın çoğu daha erken hissettiğini söylese de, bence herkesin vücudu farklı tepki veriyor. Kimisi hemen anlıyor, kimisi de baya bir zaman geçiyor. Umarım sen de en kısa zamanda net bir şekilde öğrenirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.