Hamilelik sonrası vücut değişiklikleriyle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Çarşamba 19:23
Mrb arkadaşlar, yeni annelerin vücutlarıyla ilgili hissettikleri konusunda bir şeyler yazmak istedim. Ben de 6 ay önce doğum yaptım ve o zamandan beri vücudumda bazı değişiklikler oldu. Özellikle karın bölgemdeki sarkmalar ve kilolar beni çok rahatsız ediyor. Spor yapmaya başladım ama bazen motivasyon bulmak zor olabiliyor. Sizler bu süreçte neler yaşadınız? Hangi yöntemler işe yaradı? Birlikte destek olursak belki biraz daha kolaylaşır bu durum.
Bende de benzer şeyler oldu, gerçekten zor bir süreç. Doğumdan sonra karın bölgesindeki sarkmalar beni de çok rahatsız ediyordu. Spor yapmaya başladım ama bazen motivasyon bulmak zor oluyor. Ben de evde basit egzersizler yaparak başladım, sonuçta herkesin vücudu farklı ama bir şeyler yapmak iyi hissettiriyor. Ayrıca, beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum. Umarım bu süreçte hepimiz daha iyi hissederiz!
Bence bu süreç gerçekten zor. Ben de doğumdan sonra vücudumda değişiklikler hissettim, özellikle göğüslerimde ve karın bölgemde. Spor yapmaya başladım ama bazen kendimi çok yorgun hissediyorum. Yaşamakta olduğumuz bu süreçte biraz kendimize nazik olmalıyız diye düşünüyorum. Ben de arkadaşlarımla yürüyüşe çıkıp sohbet ederek destek buluyorum, bu da iyi geliyor. Umarım hepimiz en kısa sürede kendimizi daha iyi hissederiz!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.