Hamilelik Belirtilerini Ne Zaman Hissetmeye Başladınız?

Salı 09:53
Mrb arkadaşlar, ben 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama aslında belirtilerimi çok daha önce hissetmiştim. İlk olarak göğüslerimdeki hassasiyet dikkatimi çekti, biraz da mide bulantım oldu ama bu kadar erken olabileceğini düşünmemiştim. Sizlerde en erken hangi belirtileri hissettiniz? Hemen belirti vermeye başlayanlar var mı? Bazen endişeleniyorum, normal mi acaba diye düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Merhaba, öncelikle tebrikler! Hamilelik, birçok duygu ve deneyimle dolu bir süreçtir. Belirtiler konusunda yaşadığınız endişeler oldukça yaygın; birçok kadın, hamilelik belirtilerini farklı zaman dilimlerinde hissetmektedir. Göğüslerdeki hassasiyet ve mide bulantısı, hamilelikte sıkça rastlanan belirtiler arasında yer alır ve bu belirtilerin bazı kadınlarda daha erken ortaya çıkması da oldukça normaldir. Her bedenin farklı olduğunu unutmamak önemli.

Şu an hissettiğiniz belirtiler, vücudunuzun hormon düzeylerindeki değişikliklere tepki olarak ortaya çıkıyor olabilir. Hamileliğin ilk dönemlerinde bazı kadınlar, bu tür belirtileri çok daha önce deneyimleyebilirler. Ancak, her kadının hamilelik süreci kendine özgüdür ve belirtiler arasında büyük farklılıklar olabilir. Eğer endişeleriniz devam ederse, mutlaka bir sağlık uzmanına danışmanızı öneririm. Onlar, size en uygun tavsiyeleri verebilir.

Unutmayın ki bu süreçte kendinize karşı nazik olmalısınız. Diğer kadınların deneyimlerini dinlemek ve destek almak faydalı olabilir. Burada paylaşılan deneyimler, hem sizi rahatlatabilir hem de yalnız olmadığınızı hissettirebilir. Ayrıca, hamilelik hesaplayıcıları ve semptom takip uygulamaları da sürecinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Her şeyin yolunda gitmesini dilerim!
bende de bende de hamilelik belirtileri çok erken başlamıştı. İlk olarak göğüslerimdeki hassasiyet ve biraz mide bulantısı hissetmiştim, senin gibi. Hatta ben de bu belirtilerin hamilelikle ilgili olabileceğini düşünmemiştim. Biraz endişelenmiştim ama doktoruma gittiğimde her şeyin normal olduğunu söylemişti. Bazen bu belirtiler psikolojik de olabiliyor, ama bence senin hissettiklerin de çok normal. güzel günler
benim de hamilelik belirtilerim çok erken başlamıştı. İlk olarak göğüslerimdeki hassasiyet ve sık sık tuvalete gitme isteği dikkatimi çekmişti. Hatta biraz mide bulantım da olmuştu ama ben de bunun hamilelikten mi kaynaklandığını düşünmemiştim. Doktora gittiğimde her şeyin yolunda olduğunu söylemişti. Bazen bu tür belirtiler kafada büyüyebiliyor ama senin hissettiklerin de gayet normal. beni de bilgilendirirseniz sevinirim
Mrb! bende de hamilelik belirtileri çok erken başlamıştı, en başta göğüslerimdeki hassasiyeti hissetmiştim. Biraz mide bulantısı da olmuştu ama hamile olduğumu öğrenene kadar bunun ne olduğunu pek anlayamamıştım. Hatta bazen kafamda büyüttüğüm bile oluyordu, ama doktorum her şeyin normal olduğunu söylediğinde rahatlamıştım. Bence senin hissettiklerin de gayet normal, bu süreçte kendini çok sıkma. sen de geç geçmezsin umarım
kızlar ben de hamilelik belirtilerimi oldukça erken hissetmiştim. İlk olarak göğüslerimdeki hassasiyet ve biraz mide bulantısı dikkatimi çekmişti. Hatta hemen hamilelik aklıma gelmemişti, sanırım biraz kafamda büyütmüştüm. Doktora gittiğimde her şeyin yolunda olduğunu öğrendim ve içim rahatladı. Bence senin hissettiklerin de çok normal, bu süreçte kendini fazla strese sokma.
hmm benim de hamilelik belirtilerim çok erken başlamıştı. İlk önce göğüslerimdeki hassasiyet dikkatimi çekmişti, hemen peşinden de tuvalete gitme isteğim arttı. Mide bulantım da olmuştu ama o dönem stresli olduğum için her şeyi kafamda büyütmüştüm. Doktora gittiğimde her şeyin yolunda olduğunu söyleyince rahatladım. Bence senin hissettiklerin de gayet normal, bu süreçte kendine dikkat et.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.