Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık konusunda doktora gittim,...

Perşembe 22:48
Merhaba kızlar, Ben 34 yaşındayım, ikinci görüş aldım durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba, Esra ben. Öncelikle korkmanı çok iyi anlıyorum, bu süreç gerçekten karmaşık olabiliyor. Benim de ilk hamileliğimde çok endişeli olduğum bir dönem olmuştu. Doktora gitmeden önce internetten araştırma yapmıştım ama kafam daha da karışmıştı. Sonunda bir kadın doğum uzmanına gitmek iyi bir karar oldu; o süreçte bana çok yardımcı oldu. İlk adımda sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye çalıştım, bol su içmek ve dengeli beslenmek önemliydi benim için. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Merhaba, Seda Acar 78. Ben de senin gibi ikinci görüş almak için doktora gitmiştim. İlk hamileliğimde ben de çok korkuyordum, her şey belirsizdi. Doktora gitmeden önce internette bilgi ararken aklım karıştı, ama muayene olduktan sonra kafamdaki soru işaretleri biraz azaldı. İlk adımda sağlıklı beslenmeye dikkat ettim ve bol bol yürüyüş yaptım. Umarım senin için de her şey güzel gider, sürecin tadını çıkar!
bende de bende de hamilelik düşünüp doktora gitmiştim. İlk başta gerçekten çok kafam karışıktı, internetteki bilgiler de birbiriyle çlişiyordu. Doktorumla konuştuğumda, en önemli şeyin sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek olduğunu söylemişti. Ben de o dönemde beslenmeme dikkat etmeye başladım, bol su içtim ve düzenli yürüyüş yapmaya başladım. Korkuların çok normal, herkes yaşıyor bu duyguları, ama biraz sabırlı olmak lazım. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
bence bende de benzer bir durum olmuştu. İlk bebeğimi düşünmeye başladığımda, internette okuduklarımın hepsi birbirine zıt gibiydi. Ben de doktora gitmeyi tercih ettim, o da sağlıklı bir yaşam tarzının ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Beslenmeme dikkat etmeye başladım, biraz daha hareket ettim. Korkuların çok normal, herkes yaşıyor bu hisleri. Kendine guven ve süreci biraz daha rahat yaşa bence.
valla benim de hamilelik düşüncelerim başladığında çok kafam karışmıştı, gerçekten zor bir süreç. Doktora gitmeyi seçmiştim ve o da bana sürecin doğal olduğunu, her şeyin zamanla yoluna gireceğini söyledi. İlk aşamada sağlıklı beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya odaklandım. İçim biraz rahatladı açıkçası. Korkularını hissetmek çok normal, ama kendine güvenip süreci biraz daha akışına bırakmak önemli. Umarım senin içinde her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.