hafta sonu kaçamak ile 3 kilo verdim, devam ediyorum

Cuma 15:48
Acaba sizde de oluyor mu, Diyet Listeleri başlığına hafta sonu kaçamak ile ilgili yazıyorum. 24 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Hug 🌸
geçenlerde bende de motivasyon bazen düşüyor, özellikle hafta sonları. Ama ben genelde sağlıklı atıştırmalıkları yanımda taşıyorum. Mesela ceviz veya badem çok işe yarıyor. Ara öğünde yoğurt ve meyve de güzel bir seçenek. Kendi hedeflerimi hatırlamak da beni motive ediyor. Yavaş yavaş ilerlemek bence önemli. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
ben de bende de hafta sonları kaçamaklar oluyor, ama bunu çok abartmamaya çalışıyorum. Geçen hafta sonu bir pizza yedim ama sonrasında bol sebzeli bir salata ile dengelemeye çalıştım. Ara öğünlerde genelde meyve tercih ediyorum, özellikle elma ve muz çok işime yarıyor. Motivasyon için, sağlıklı tarifler denemek de bana iyi geliyor. Hedeflerini hatırlamak ve küçük ödüller vermek de faydalı bence. Umarım sen de istediğin gibi ilerlersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.