Gündemden konu: yeni hobi

Pazartesi 05:48
Acaba sizde de oluyor mu, Hemşerim memleket nire ? konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Diyarbakır'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bende de benzerini yaşadım bende de son zamanlarda yeni hobiler edinme hevesi var. Ben Diyarbakır’dan geliyorum ama İstanbul’a yerleştim. Burada çok farklı şeyler denedim, en çok da resim yapmayı sevdim. Önce bir kursa gitmiştim, sonra evde kendi kendime denemeler yaptım. Gerçekten rahatlatıcı geliyor. Arkadaşlarım da bahçecilikle ilgilenmeye başladı, çok keyifli görünüyor ama biraz sabir istiyor gibi. Bence hobiler insanı çok farklı yönlerden besliyor. Umarım sen de kendine uygun bir şey bulursun!
uzun zamandır okuyordum sadece bende de son zamanlarda yeni hobiler edinme isteği arttı. Ben de Diyarbakır'dan İstanbul'a taşındım ve burada dikiş nakışla ilgilenmeye başladım. İlk başta zorlandım ama zamanla çok keyif almaya başladım, özellikle arkadaşlarla birlikte yaptığımız projeler çok eğlenceli. Ayrıca bahçeciliğe de merak sardım, evde bir kaç saksıda çiçek yetiştiriyorum. Doğayla uğraşmak insanı gerçekten güzel hissettiriyor. Umarım sen de kendine uygun bir şey bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.