Gündemden konu: yeni hobi

Perşembe 08:48
Selamlar, Moda Trendleri konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bana göre bence yeni hobiler bulmak çok eğlenceli. Ben de son zamanlarda dokuma işlerine merak sardım, çok keyifli. Önce birkaç YouTube videosu izledim, sonra malzemeleri alıp denemeye başladım. Arkadaşlarım da çok beğendi, onlara da yapıyorum. Hobi olarak hem stres atmak güzel hem de yeni şeyler öğrenmek. Gaziantep’te neler yapıyorsun, merak ettim!
bende hamilelikte bence yeni bir hobi edinmek gerçekten hrika bir şey. Ben de son zamanlarda resim yapmaya başladım. İlk başta pek iyi değildim ama zmaanla geliştiğimi hissediyorum. Özellikle akrilik boyalrla çalışmak çok keyifli, bir de arkadaşlarım için resimler yapınca çok mutlu oluyorum. Gaziantep'te neler yapıyorsun, merak ettim! Umarım güzel hobi fikirleri bulursun.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.