Gündemden konu: yeni hobi

Cuma 22:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Müzik Kutusu konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Malatya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
şahsen bence yeni hobiler edinmek harika bir şey, ben de bir süre önce resim yapmaya başladım. İlk başta korkuyordum, acaba becerebilecek miyim diye ama sonra çok keyif aldım. Arkadaşların önerileri de önemli ama en önemlisi senin neyi sevdiğin. Müzik Kutusu da bence güzel bir hobi olabilir, belki enstrüman çalmayı deneyebilirsin ya da şarkı sözleri yazmak. Korkma, denemek her zaman iyidir! Umarım senin için de keyifli bir deneyim olur.
bende de benzerini yaşadm bence yeni hobiler denemek gerçekten çok keyifli. Ben de geçen yaz gitar çalmyaa başladım. İlk başta parmaklarım acıyordu ama zamanla alıştım ve çok eğlenmeye başladım. Müzik Kutusu bence harika bir seçenek, belki yeni bir enstrüman öğrenirsin ya da sevdiğin şarkıları coverlarsın. Korkma, denemek her zaan iyi. Hangi hobiyi seçeceğine sen karar ver, en önemlisi keyif almak! Umarım senin için de güzel bir deneyim olur.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.