Gündemden konu: tatil planı

Cumartesi 16:48
Selamlar, Evlilik Hazırlığı konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Konya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
ilk kez yazıyorum buraya bence tatil planı yaparken öncelikle bütçenizi ve ne tür bir tatil istediğinizi belirlemek önemli. Benim arkadaşım balayında deniz kenarına gitmişti, çok eğlenmişlerdi ama ben daha sakin bir yer tercih ettim. Dağda bir kaç gün geçirmek harika oldu, hem dinlendim hem de doğayla iç içe oldum. Hangi seçeneği tercih ederseniz edin, birlikte güzel anılar biriktirirsiniz.
hmm bence tatil planı yaparken güzel bir denge kurmak önemli. Ben balayında eşimle birlikte hem deniz hem de tarihi yerler gezdiğimiz bir tatil yaptık, gerçekten harika geçti. Yoğun günelrden sonra biraz dinlenmek de iyi geliyor, o yüzden sakin yerler de düşünün derim. Arkadaşlarım da farklı yerler tercih etti, kimisi plajda kimisi dağda ama sonunda herkes mutlu döndü. Önemli olan, birlikte geçirdiğiniz zamanın kıymeti. Umarım herkesin tatil planı güzel geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.